Inspirerend Coachen

Gratis lezing

Maak kennis met Inspirerend Coachen

De opleiding Inspirerend Coachen is een opleiding voor iedereen die ‘inspirerend coachen’ wil integreren in zijn manier van werken met anderen: als leidinggevende, collega, adviseur/consulent, begeleider of als professionele coach. De opleiding bestaat uit een basismodule en een vervolgmodule, waarvoor je afzonderlijk kunt inschrijven.

  1. De vijfdaagse basismodule staat open voor iedereen die een stevige basis wil ontwikkelen om een aanpak ‘inspirerend coachen’ in de vingers te krijgen.
  2. De tiendaagse vervolgmodule daagt je als coach in wording uit om je aanpak te verdiepen en te verfijnen, een instrumentarium te verwerven om ook moeilijker leervragen te coachen en daarbij je eigen stijl als coach te ontwikkelen.

Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, een andere aanpak te ontwikkelen, meer werkplezier te creëren...

Ook in organisaties en bedrijven is de meerwaarde van coaching doorgedrongen. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om je coachingsvaardigheden te ontwikkelen. We leggen het accent niet enkel op ‘goed coachen’ (d.w.z. vaardig en gericht op resultaten). We gaan systematisch in op wat het verschil maakt tussen een goede coach en een inspirerende coach (d.w.z. gericht op het ontwikkelen van ‘drive’ en enthousiasme).

Aandacht gaat naar het leren coachen op een eenvoudige manier, zonder ingewikkelde hulpmiddelen, direct en vanuit jezelf. Sleutels daartoe zijn onder meer: een authentieke coachingsrelatie opbouwen en je eigen mogelijkheden ten volle (durven) inzetten.

Coachen leer je al doende: aan deze opleiding deelnemen betekent “meteen in het bad springen”. We bieden een praktijkgerichte opleiding aan, waar je vanaf dag één tal van oefenkansen en feedback krijgt.

Hierbij krijg je ook achtergrond en theoretische kaders die ons als coaches kunnen inspireren. Doorheen het hele opleidingstraject stimuleren we de deelnemers om aan de slag te gaan en hun eigen identiteit en stijl als coach verder te ontwikkelen.

Meer weten? Contacteer ons of schrijf je in voor een gratis lezing op de site van onze partner HRD Academy).

Blijf op de hoogte van onze activiteitenWe bewaren de info die je stuurt tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.
Inspirerend Coachen Academy
+32 467 00 00 42